Köpvillkor

Köpvillkor:

Vid köp från petfunbox.se (PetFunBox) godkänner du PetFunBox´s köpvillkor och regler. 
Du måste vara minst 18 år gammal för att få handla hos oss. Vi skickar endast till adresser inom Sverige. Lägsta ordervärde är 49kr.

1.Personuppgifter:

PetFunBox ansvarar för de personuppgifter du anger och vi följer personuppgiftslagen. Vi lämnar inte ut några uppgifter till tredje part. Dina uppgifter kommer att sparas så länge PetFunBox behöver de för att kunna leverera din/dina beställning/beställningar samt för att kunna fullgöra avtalet.

2.Priser:

Priser hos PetFunBox är angivna i svenska kronor och alltid inklusive moms (25% moms). 
Fraktkostnad tillkommer alla beställningar och läggs till i totalkostnaden vid bekräftelsen på ditt köp. Mer information om frakt och leverans kommer längre ner under punkt 3.

3.Leverans:

Din beställning skickas med Postnord och levereras till ett serviceställe nära dig. Fraktpriset är baserat på vikten av varorna och visas i kundkorgen när du lagt i alla dina varor. Fraktpriset per box är 39 kr. 
 


Hämta ditt paket själv hos oss: Vi erbjuder även att man själv får komma och hämta sin beställning hos oss, på överenskommen tid och dag. Vi kommer att kontakta dig via mail för att bestämma en tid, så att det passar oss båda. För att kunna hämta ut paketet hos oss ska det vara betalt och du ska visa ditt ordernummer vid hämtning.

Hämtnings adress:
Dalvik 513
791 92 Falun

Första boxen på en beställning, skickas samma eller nästkommande vardag efter att vi fått er betalning (vid paysonfaktura skickas beställningen samma eller nästkommande vardag). 
Vid försenade leveranser så kommer PetFunBox att kontakta dig.

4.Prenumeration:
Hos oss kan du bara köpa 1 månadsbox i taget.  Vid din beställning så kommer du att få en orderbekräftelse till den 
e-postadressen du har angivit. 
 Fraktpriset är beräknad på vikt och tillkommer i totalkostnaden på din beställning. Om du har några frågor så kan du skicka ett mail till oss.


5.Outlösta paket:

Outlösta paket debiteras på en avgift på 150kr för att täcka frakt och arbetskostnader för oss.


6.Betalning:

Swish: 
Du kan swisha betaliningen till 1232220242 (FyndigaDjur)

Betalning med Payson: 
Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss. Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). Läs mer om Payson här: www.payson.se

9.Ångerrätt:
Du har rätt att inom 14 dagar (från och med att boxen har hämtats ut) att skicka ett mail till PetFunBox och berätta att du vill utöva din ångerrätt. 
Du har rätt till att undersöka varan, men inte på ett sätt som skadar eller ej är nödvändigt för att undersöka varan. Om produkterna ej är i oförändrat skick har PetFunBox rätten att kräva ersättning för varans värdeminskning.

För att meddela ett ångrat köp, skicka ett mail till oss på petfunbox@gmail.com
På konsumentverkets hemsida så finns det en ångerblankett som du kan gå efter. 
Du som kund står för kostnaden av returfrakten och ansvarar ända tills den kommit tillbaka till PetFunBox. 

Återbetalning av produkt/produkter samt fraktkostnad (ej returfrakt) sker inom 14 dagar från och med att PetFunBox mottagit ditt meddelande om att du vill utöva ångerrätten. Mer om återbetalning hittar du på punkt 11.

Returadress:
PetFunBox
Dalvik 513 
791 92 Falun

10.Reklamation:

Om du tycker att en vara är felaktig eller inte stämmer överens med avtalet mellan PetFunBox och dig så måste du meddela oss om felet inom skälig tid när du har upptäckt felet. 
Det är bara ursprungliga fel som omfattar reklamationsrätten. 
Om du vill reklamera en vara så ska du skicka ett mail till petfunbox@gmail.com och förklara felet. Du har enligt konsumentköplagen rätt att reklamera din vara i 3 år efter att du har tagit emot varan. 

PetFunBox står för kostnaden av returfrakten vid en reklamation. 
 
Du kommer i första hand erbjudas att få en ny eller likvärdig vara, och i andra hand erbjudas prisavdrag eller ersättning, eller häva köpet och få pengarna tillbaka. 
Läs om återbetalning under punkt 11.11.Återbetalningspolicy:

Återbetalning sker inom 14 dagar från och med att vi fått meddelande om att du vill utöva din ångerrätt eller att du vill avbryta din prenumerationstid. 
Vid reklamation sker återbetalning inom 14 dagar från och med att PetFunBox har godkänt reklamationen. 
Om du betalt via förskottsbetalning eller Swish vid ditt köp, sker återbetalning till bankkonto. Om du betalt via payson så sker även återbetalningen via payson.12.Transportskador:

PetFunBox ansvarar för transportskadade eller borttappade varor under transporten till kunden. Det är viktigt att direkt kontrollera varorna för eventuella transportskador. Det bästa är att redan vid postens serviceställe anmäla en transportskada men glöm inte att reklamera till postnord och detta kan du göra via  postnord´s hemsida. Kontakta oss på petfunbox@gmail.com
Vid en transportskada är det viktigt att spara alla produkter,förpackningar och även originalboxen. 
En anmälan om transportskada ska göras inom en skälig tid.


13.Ansvar:

PetFunBox ansvarar inte för eventuella skador orsakade av innehållet i boxarna. Övervaka alltid era djur när de använder innehållet i boxarna. 
Emballaget som alla varorna fraktas i är endast avsedd för transport av produkterna och är ingen leksak.14.Force majeure:

Vid händelser utanför PetFunBox kontroll vilket ej kunnat förutses befrias PetFunBox från att fullgöra köpeavtalet utan någon skyldighet att betala skadestånd. 
Vid endast en kort period kommer köpeavtalet att skjutas upp tills omständigheterna ej längre råder mer, utan att PetFunBox har någon skyldighet till att betala något skadestånd.15.Övrigt:

Vid eventuell tvist följer PetFunBox Allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer. 
PetFunBox reserverar sig för eventuell skrivfel och tryckfel. PetFunBox reserverar sig rätten till att avbryta köp eller erbjuda en liknande vara vid lagerstatus fel.

16.Företagsinformation:

PetFunBox
Dalvik 513
791 92 FalunOrganisationsnr: 960510-0586

E-post: petfunbox@gmail.comPetFunBox har fått finansering av Europeiska unionen. 

Senast uppdaterat:2017-09-18